Bygg en badbrygga vid stugan

Om du har en sommarstuga nära vatten är du lyckligt lottad. Det finns få saker som är härligare än den svenska sommaren och allt vad den har att bjuda på. Jordgubbar, varma kvällar och mycket bad kantar juni, juli och augusti i vårt avlånga land. Men om du ännu inte investerat i en badbrygga vid din stuga kan det vara hög tid att göra detta inköp.

Flertalet fördelar

Att bada från en klippkant eller stenstrand kan vara obekvämt av många olika anledningar. Dels är det vanligtvis en stenig botten eller hala klippor att handskas med och ibland vill man dessutom hoppa i så snabbt som möjligt. Men det är svårt att ta ett snabbt och njutbart dopp när det tar lång tid att komma i. Genom att bygga en badbrygga får du både bekvämlighet och säkerhet. Då kan du dessutom bada även på ålderns höst utan att riskera att halka eller slå dig.

Hitta inspiration

Alla stugor och förutsättningar för en badbrygga ser olika ut. Det kan däremot vara bra att ta del av inspiration innan du väljer hur du vill att din brygga ska se ut. Gå in på Sorselestugan för att få inspiration och information om hur du kan gå till väga.