För dig med ett aktivt fritidsliv

Samlar du familjen eller kanske till och med hela släkten, för en helg med roliga fritidsaktiviteter? Kolla in på denna sida för tips på aktiviteter för både ung och gammal!

Vaska guld tillsammans

I många av Sveriges alla vattendrag finns det goda möjligheter att vaska fram guld. Det blir ett spännande äventyr för hela familjen. Du behöver inte någon dyr utrustning och alla kan vara med. Kanske blir det sommarens eller höstens mest spännande utflykt att minnas framåt vintern.

Alla älskar att tävla

Pilbågsskytte är en som sport som är lämplig för alla åldrar och nivåer och är också en sport som växer snabbt i hela landet. Sporten går att utöva på många håll och det är en aktivitet som du snabbt kan lära dig. Bågskytte är en teknisk sport så det krävs ingen fysisk styrka för att bli bra i sporten, vilket gör att personer med funktionshinder kan utöva sporten. Hela familjen kan vara med och utan att göra några stora investeringar i utrustning.

Kastknivar kan under kontrollerade former användas för att tävla med. Det är relativt enkelt att träna upp sig för att lyckas med knivkastning. Även denna sport passar den som inte har så bra muskelstyrka då det handlar om teknik.